Terapeutit

 

Anita Forsblom on musiikkiterapeutti, FT, tanssi-liiketerapeutti ja työnohjaaja (STOry)

Hän on työskennellyt nuorisotyössä Helsingissä ja valmistui musiikkiterapeutiksi Sibelius Akatemian koulutusosastolta v. 1997  ja on siitä lähtien työskennellyt itsenäisenä ammatinharjoittana. Anita väitteli tohtoriksi Jyväskylän yliopistossa aivoinfarktipotilaiden musiikin kuuntelukokemuksista v. 2012 ja valmistui tanssiliiketerapeutiksi vuonna 2014.

Hänellä on sopimus Kelan, HUS;n ja KymSoten  palveluntuottajana Vantaalla ja Kouvolassa ja yli 30 vuoden kokemus työskentelystä lasten ja nuorten parissa. Toteuttaa palveluja suomen, englannin ja saksan kielellä.

KELAN VAATIVAN LÄÄKINNÄLLISEN PUOLEN ASIAKKAIDEN PARISSA TOIMIVAT TARVITTAESSA MYÖS REETTA JA SEIJA

Reetta Keränen on musiikkiterapeutti, vibrac-hoitaja ja lähihoitaja. Hän on valmistunut musiikkiterapeutiksi Jyväskylästä Eino Roiha-instituutin laaja-alaisesta musiikkiterapiakoulutuksesta vuonna 2014 ja humanististen tieteiden kandidaatiksi Jyväskylän yliopistosta vuonna 2018, pääaineena musiikkiterapia. Lähihoitajaksi hän valmistui vammaistyön koulutusohjelmasta Pirkanmaan ammattioppilaitoksesta vuonna 2009 ja on työskennellyt sen jälkeen mm. ohjaajana kehitys-tai liikuntavammaisten lasten ja nuorten kanssa Ruskeasuon koululla ja Helsingin kaupungilla sekä erityismusiikkiryhmissä.

Reetta on työskennellyt musiikkiterapeuttina vuodesta 2014 asiakasryhminä psykiatrisessa hoidossa olevat lapset ja nuoret sekä kehitysvammaiset henkilöt. Hän käyttää työssään perhekeskeistä lähestymistapaa. Toteuttaa palveluja suomen ja englannin kielellä.

Musiikkiterapeutti Seija Laakso  on musiikkiterapeutti, varhaisiän opettaja sekä varhaisiän musiikin opettaja ja on työskennellyt Espoossa Musiikkiopisto Juvenaliassa varhaisiän musiikin opettajana toistakymmentä vuotta.
Hän valmistui musiikkiterapeutiksi Sibelius Akatemian koulutusosastolta v. 1997 ja kasvatustieteiden kandidaatiksi Helsingin yliopistosta v. 2006.

Seija on työskennellyt musiikkiterapeuttina yksityisenä ammatinharjoittajana vuodesta 1997 asiakasryhminä vanhusten musiikkiterapiaryhmät, autismin kirjoon kuuluvien lasten ja nuorten yksilö-sekä ryhmäterapiat, kehitysvammaiset henkilöt sekä kuulovammaisten henkilöiden yksilö- ja ryhmäterapiat.
Hän käyttää työssään voimaannuttavan vuorovaikutuksen menetelmää sekä kommunikointia tukevia ja korvaavia menetelmiä kuten tukiviittomia ja pcs- kuvia.
Toteuttaa palveluja suomen, ruotsin ja englannin kielellä.